Baderom

Andre tjenester
Nybygg
Næring
Service
Baderom

Er det tid for å pusse opp badet?

Vi i TK-rørservice har bred erfaring med totalrenovering av baderom i alle typer hjem, og tar med oss våre partnere som tar seg av tømring, flislegging, muring og elektrisk arbeid når vi kommer for å totalrenovere ditt bad. 

Planlegging

For oss er det viktig at du som kunde blir fornøyd med ditt nye bad. Vi hjelper deg med å planlegge hvordan det nye badet ditt skal se ut og kommer med tips til smarte løsninger i plantegningen, så du får best utbytte av ditt nye baderom. Vil du ha downlights i dusjen, få på plass nye fliser, eller drømmer du om et nytt badekar? Det meste er mulig! 

Bestill en gratis befaring i dag

Hva er nødvendig ved totalrenovering av baderom?  

Skal du renovere badet er det vanlig å bytte ut hele rørsystemet så du er sikker på at dette fungerer. I rom som badet og andre våtrom kan det oppstå lekkasjer og diverse problemer som kan gi store konsekvenser. Derfor gjør du smart i å sikre deg for komplikasjoner tidlig i arbeidet. Er badet ditt gammelt kan det hende at stoppekranen som er der fra før av ikke fungerer lenger. Det å få på plass nye komponenter er dermed viktig for at badet ditt skal vare i lang tid og at arbeidet med renoveringen ikke blir forgjeves. 

Vi står klare til å gi deg drømmebadet!