Om oss

Din lokale rørlegger, TK Rørservice AS ble opprettet i 2012 av Thomas Tostrup og Kim Eirik Onsøien. Begge hadde da lang fartstid og bred erfaring i rørbransjen fra andre bedrifter. Thomas tok svennebrev i rørleggerfaget i 1995, Kim i 1999. I dag er vi 5 ansatte. Vi holder til på Oppegård og vi utfører både små og store oppdrag i Oslo, Akershus og Østfold.

Kontakt oss
En håndverker som setter sammen et rør

Våre fordeler

Sertifiseringer

TK Rørservice har sentral godkjenning for prosjektering og utførelse av Sanitær-, varme- og slukkeinstallasjoner i tiltaksklasse 1. Vi er medlem i kjeden VVS Fagmann, og leverer alt materiell til vann, varme og sanitær.

Privat og bedrift

TK Rørservice utfører små og store oppdrag for både privatkunder samt bedrifter. Vi har kompetanse og erfaring til å utføre bl.a. totalrehabilitering av bad- og andre våtromsprosjekter, service, nybygg, hytter og utvendig vann- og avløpsarbeid.

Kunden i fokus

TK Rørservice setter kunden i fokus, og vi jobber hele tiden med å levere et produkt som innfrir kundens ønske og forventning. Gratis befaring, rask responstid og fleksibilitet er en selvfølge.

Partnere

TK Rørservice har gode samarbeidspartnere. Når vi kommer for å totalrehabilitere ditt bad tar vi med oss våre partnere: Profesjonelle elektrikere, tømrere, flisleggere og murere.