Sertifisert rørleggerbedrift - for deg som ønsker en spesialist

Etter å ha høstet nyttig erfaring i andre rørleggerbedrifter, tok Kim Eirik Onsøien steget i 2012 og stiftet rørleggerbedriften TK Rørservice AS. Bedriften har vokst jevnt og trutt etter filosofien om å levere et produkt som innfrir våre kunders forventninger.

Vi er en rørleggerbedrift som utvilsomt setter deg som kunde i fokus, og vi jobber hele tiden med å levere et produkt som innfrir dine  ønsker og forventninger. Hos er gratis befaring, rask responstid og fleksibilitet en selvfølge!

Spesialist med samarbeidspartnere med spisskompetanse

Vi betraktes som spesialister på totalrehabilitering av bad- og andre våtromsprosjekter, service, nybygg, hytter og utvendig vann- og avløpsarbeid.

Vi har en allsidig og bred kompetanse, samtidig som vi har tette samarbeid med våre faste elektrikere, flisleggere, murere og tømrere. På den måten kan vi garantere forventet kvalitet i våre prosjekter.

Sertifisert rørleggerbedrift

TK Rørservice har sentral godkjenning for prosjektering og utførelse av Sanitær-, varme- og slukkeinstallasjoner i tiltaksklasse 1 - et bevis på kvalitet overfor deg som kunde.

Rørleggerbedrift til alle døgnets tider

Som rørleggerbedrift har vi alltid hatt et ønske om at uhell inntreffer på dagtid og når det passer både deg og oss best. Men realiteten er stikk motsatt. Derfor vet vi hvor viktig det er med rask og pålitelig service for oss rørleggere. Vår rørleggerbedrift er derfor tilgjengelig når du trenger oss, og tilbyr nødhjelpstjenester for akutte situasjoner som kan oppstå utenfor vanlig arbeidstid.

Din lokale rørleggerbedrift - TK Rørservice AS ble opprettet i 2012 av Thomas Tostrup og Kim Eirik Onsøien. Begge hadde da lang fartstid og bred erfaring i rørbransjen fra andre bedrifter. Thomas tok svennebrev i rørleggerfaget i 1995, Kim i 1999. TK Rørservice AS består i dag av fem godkjente rørlegger med lang erfaring.

Vi holder til på Oppegård og er det naturlige valget for deg som ønsker en seriøs rørlegger lokalt. Samtidig påtar vi oss små og store oppdrag for både bedrifts-og privatkunder i Oslo, Akershus og Østfold.

I vår rørleggerbedrift er gratis befaring, rask responstid og fleksibilitet en selvfølge!