Rehabilitering av bad - en ny start

For eldre baderom kan det være greit å starte helt på nytt når man først skal pusse opp. Ved å bytte alt fra vegger, gulv og rørsystem, samt installasjon av nye komponenter, er du helt sikker på at alt i forbindelse med det nye badet fungerer 100% i lang tid fremover.

TK Rørservice AS har lang erfaring med rehabilitering av bad i alle typer hjem og boliger. Vi hjelper deg med alt fra planlegging til gjennomføring og ferdig resultat. Vi legger vår yrkesstolthet i vårt daglige håndverk for våre oppdragsgivere.

Nøye prosjektering i forkant av rehabiliteringen

En viktig forutsetning for et vellykket resultat med rehabilitering av bad er prosjekteringen. Vi sørger for å kartlegge alle tekniske detaljer frem til det nye badet er på plass.

Når vi kommer for å bygge ditt nye baderom er vi nøye med prosjekteringen før arbeidet starter. Prosjektering av baderommet sørger for å gi føringer for hvordan det skal se ut, hva som skal gjøres og hvilke materialer som skal benyttes. I tillegg blir det forutbestemt avgjørelser rundt dimensjoner, beregninger og tekniske aspekter. Under prosjekteringen følger vi også teknisk forskrift for å forsikre at baderommet møter de gitte kravene fra myndighetene og andre instanser.

Dersom du er usikker på hvordan du ønsker at badet skal se ut, kan vi også hjelpe deg med dette. Vi har lang erfaring med rehabilitering av bad, og kan bistå deg med både ideer og forslag til ferdige løsninger om du ønsker det!

All nødvendig kompetanse samlet på et sted

Rehabilitering av bad krever høy kompetanse på mange fagområder. Vi samarbeider tett med tømrere, flisleggere, murere og elektrikere. På den måten får du all nødvendig kompetanse på et sted, gjerne fra samme kontaktperson hos oss i TK Rørservice. For deg betyr dette en ryddig og effektiv prosess fra start til slutt i prosjekter med rehabilitering av bad.

Garantier for våre oppdragsgivere

Når du benytter deg av vår kompetanse i forbindelse med rehabilitering av bad, skal du som kunde være trygg på at du får avtalt bad til avtalt pris. Alle våre baderom leveres også med en tetthetsgaranti sett at det er vi som har utført arbeidet helt fra starten av. Etter baderommet er ferdig vil det være en løpende garanti for 5 år frem i tid. Alle våre baderom leveres også med en tetthetsgaranti sett at det er vi som har utført arbeidet helt fra starten av. Tetthetsgarantien dekker alt av lekkasjer og membranarbeid og strekker seg over 10 år etter vi gjennomførte rehabiliteringen av badet - skulle du være så uheldig å oppleve at det oppstår fuktskader som skader badet, sørger vi for å reparere dette kostnadsfritt!

Sertifisert aktør innen rehabilitering av bad

TK Rørservice har sentral godkjenning for prosjektering og utførelse av Sanitær-, varme- og slukkeinstallasjoner i tiltaksklasse 1. Vi er medlem i kjeden VVS Fagmann.

Vi holder til på Oppegård, og utfører små og store oppdrag for både privatkunder samt bedrifter i Oslo, Akershus og Østfold.

Hos oss er gratis befaring, rask responstid og fleksibilitet en selvfølge - Ta kontakt for mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg med rehabilitering av ditt bad!