Pusse opp bad med rørlegger på laget

Har du vurdert å pusse opp badet?
Er du usikker på hvor du skal begynne?

TK Rørservice AS består av kyndige rørleggere, og betraktes som spesialister på oppussing av bad. For oss handler det om å være ekstremt nøyaktige i prosjekteringen. Vi kartlegger på et tidlig stadium hva som må gjøres, hvilke materialer som skal benyttes og hvordan det endelige resultatet skal se ut. I tillegg blir det tatt viktige avgjørelser rundt dimensjoner, beregninger og tekniske aspekter.

Som rørlegger har vi lang erfaring med å pusse opp bad, og kan bistå deg med alt fra ideer og forslag, til ferdige løsninger.

TK Rørservice AS har som rørlegger sentralgodkjenning for prosjektering og utførelse av Sanitær-, varme- og slukkeinstallasjoner i tiltaksklasse 1. I tillegg har vi årelange samarbeid med tømrere, flisleggere, murere og elektrikere. For deg betyr dette at du har all nødvendig kompetanse for å pusse opp badet - på ett og samme sted!

Garantier når vi pusser opp badet ditt

Når vi som rørlegger hjelper deg med å pusse opp badet skal du som oppdragsgiver være trygg på at vi pusser opp badet på den måten vi prosjekterte, og ikke minst til den prisen vi avtalte innledningsvis. Alle våre jobber i forbindelse med oppussing av bad leveres også med en tetthetsgarantien som dekker alt av lekkasjer og membranarbeid og som strekker seg over 10 år.

Vi holder til på Oppegård, og utfører små og store oppdrag for både privatkunder samt bedrifter i Oslo, Akershus og Østfold.

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt for gratis befaring av ditt bad allerede i dag! Du vil komme i kontakt med en kyndig rørlegger med lang erfaring med å pusse opp bad.