Godkjent rørlegger med fokus på kvalitet

TK Rørservice AS har som rørlegger sentral godkjenning for prosjektering og utførelse av Sanitær-, varme- og slukkeinstallasjoner i tiltaksklasse 1. Som stolt medlem av VVS Fagmann, kan vi levere alt materiell til vann, varme og sanitær til våre prosjekter.

For våre kunder betyr våre sertifiseringer kvalitet i alle ledd, uavhengig type arbeid og prosjekt. Vi legger vår yrkesstolthet i våre arbeider og prosjekter. Når du benytter deg av vår kompetanse skal du kunne forvente kort responstid og håndverk av ypperste kvalitet.

Våre tjenester som godkjent rørlegger

  • Totalrehabilitering av baderom
  • Oppussing av bad- og våtrom
  • Rørleggertjenester for nybygg
  • Vedlikeholdsarbeid for næringsbygg
  • Reparasjoner, installasjoner og servicetjenester

Som godkjent rørlegger utfører vi små og store oppdrag for både bedrifts- og privatkunder.

Vi setter kundetilfredshet høyt, og jobber alltid hardt for å levere høy kvalitet og god service til konkurransedyktige priser som rørlegger. Vi gir alltid en detaljert oversikt over kostnadene før arbeidet starter, slik at du vet hva du kan forvente. Hos oss skal du aldri oppleve negative overraskelser.

En rørlegger du kan ringe når som helst

Som rørlegger har vi alltid hatt et ønske om at uhell inntreffer på dagtid og når det passer både deg og oss best. Men realiteten er stikk motsatt. Derfor vet vi hvor viktig det er med rask og pålitelig service for oss rørleggere. Vi er tilgjengelig når du trenger oss, og tilbyr nødhjelpstjenester for akutte situasjoner som kan oppstå utenfor vanlig arbeidstid.

Rørlegger med allsidig kompetanse

Vi i TK Rørservice har gode samarbeidspartnere. Når vi utøver vår rørleggerservice tar vi med oss våre partnere: Profesjonelle elektrikere, tømrere, flisleggere og murere. På den måten kan vi sørge for kvalitet i alle ledd på større prosjekter som krever flere spesialister. Hos oss får du alt på et og samme sted.

Vi holder til på Oppegård, men har mange fornøyde kundeforhold i Oslo, Akershus og Østfold.

Din lokale rørlegger, TK Rørservice AS ble opprettet i 2012 av Thomas Tostrup og Kim Eirik Onsøien. Begge hadde da lang fartstid og bred erfaring i rørbransjen fra andre bedrifter. Thomas tok svennebrev i rørleggerfaget i 1995, Kim i 1999. TK Rørservice AS består i dag av fem godkjente rørlegger med lang erfaring.

Ønsker du mer informasjon eller gratis befaring av en godkjent rørlegger? Kontakt oss på telefon 41 50 68 69 eller send oss e-post til: post@tkrorservice.no

Hos oss kommer du i kontakt med en kyndig rørlegger som aner råd uansett hvilket problem du står overfor!